Международна транспортна борса

Cargopedia e международна борса за транспорт на товара, която помага на превозвачите да си намерят товара за превоз и на клиентите да си намерят камиони с които да си транспортират товарът.

Cargopedia е на разположение в повече от 10 чужди езици и е насочена към дружества навсякъде по света.

Съвременна транспортна борса. 100% уеб.

Създадохме много приятен и леснен за използване интерфейс. Независимо дали използвате смартфон или таблет, лаптоп или PC, Cargopedia ще се адаптира перфектно към размера на екрана.

Cargopedia функционира като уеб сайт и не изисква сваляне и инсталиране на софтуер. Това означава, че е на разположение навсякъде, по всяко време, на всяко устройство, свързано към интернет.

Съобщения на е-мейл и SMS съобщения

При нас не пропускате нито една обява! Получавате известия автоматично, когато има товари или нови камиони които съответват на вашите обявиu.

Подходящи товари или камиони, от маршрута или обратно

Звучи ли добре? Cargopedia ви ги предлага автоматично, на страницата на всяка обява.

Картата на товарите и Картата на камионите

На Cargopedia можете да видите свободните товари и камиони, направо на картата!

Усъвършенствана система за вътрешен обмен на съобщения

Cargopedia използва усъвършенствана хибридна система тип е-мейл/чат. Ако изпращате съобщение на един член който е онлайн, той ще го получи веднага. Ако не е онлайн, ще му се изпрати е-мейл.

Отбелязахте ли факта, че можете да прикачите снимки, PDF, Word и Excel файлове към вашите съобщения?

Накрая, можете да изпращате съобщения до други членове на Cargopedia, направо от главния прозорец!

Гъвкави местоназначения: Навсякъде във вашата страна, Навсякъде или Навсякъде в Европейския Съюз

Вашият камион няма предварително определен маршрут? Няма проблеми, можете да изберете градът или окръгът за отпътуване, а при пристигане можете да изберете гъвкаво местоназначение, като например Навсякъде в Европейски Съюз.

Подходящата борса за всяко дружество

Независимо дали сте малко дружество, с няколко служители, или голямо дружество, с десетки или стотици служители, Cargopedia се адаптира към вашите нужди.

Можете да определите многобройни офиси за вашето дружество, всяка от тях със своите потребители/ лица за контакт.

За всяка валута, автоматично афиширане и във вашата национална валута

Този който е публикувал обявата е показал цената в друга валута? Cargopedia показва и съответната цена във BGN (или националната валута на вашата страна), на курс за текущия ден.

Калкулатор за разстояние и костуема цена, Ограничения на движението в Европа, Цените на горивото в Европа

Cargopedia e единственият сайт, който показва ежедневните разходи за дизелово гориво, бензин и GPL в повечето европейски страни и ограниченията за движение на камиони. Cargopedia също има много полезна функция за изчисляване на разстоянието и на цената на един маршрут, въз основа на средния разход на гориво.

Публикувайте колко обяви желаете, безплатно!

Регистрация и публикуване на обяви са безплатно на Cargopedia! С абонамента Free имате достъп до всички основни функции на сайта. Ако желаете повече функционалност, по всяко време можете да направите ъпгрейд към абонамента Standard или Premium.