Международна транспортна борса

Cargopedia e международна борса за транспорт на товари, която помага на превозвачите да намерят товари за превоз, а на клиентите да си намерят камиони, с които да транспортират товарите си.

Налична на над 10 езика, Cargopedia е борса за транспорт на товари, която може да бъде достъпна за всички хора и компании.

Една съвременна транспортна борса. 100% уеб.

Създадохме един много приятен и лесен за използване интерфейс. Независимо дали използвате смартфон или таблет, лаптоп или PC, Cargopedia ще се адаптира перфектно към размера на екрана.

Cargopedia функционира като уеб сайт и не изисква свалянето и инсталирането на софтуер. Това означава, че е на разположение отвсякъде, по всяко време, на всяко устройство, свързано към интернет.

Известия по имейл и SMS

С нас няма да пропуснете нито една обява! Получавате известия автоматично, когато се появят нови товари или камиони, които съответстват на вашите обяви.

Подходящи товари или камиони по маршрута или наобратно

Звучи ли добре? Cargopedia ви ги предлага автоматично на страницата на всяка обява.

Карта на товарите и Карта на камионите

В Cargopedia можете да видите директно свободните товари и камиони направо върху картата!

Усъвършенствана система за вътрешен обмен на съобщения

Cargopedia използва усъвършенствана хибридна система тип имейл/чат. Ако изпращате съобщение на някой член, който е онлайн, той ще го получи незабавно. Ако не е онлайн, ще получи имейл.

Споменахме ли и факта, че можете да прикачите снимки, файлове във формат PDF, Word и Excel към вашите съобщения?

И накрая, не на последно място, можете да изпращате съобщения до други членове на Cargopedia направо от главния прозорец!

Гъвкави дестинации: Навсякъде във Вашата страна, Навсякъде или Навсякъде в Европейския Съюз

Вашият камион няма предварително определен маршрут? Няма проблеми, можете да изберете населеното място или окръга за отпътуване, а при пристигане можете да изберете гъвкава дестинация като, например, Навсякъде в Европейски Съюз.

Подходящата борса за всяка фирма

Независимо дали сте малка фирма с няколко служители или голямо дружество с десетки или стотици служители, Cargopedia се адаптира към Вашите нужди.

Можете да определите многобройни локации за Вашата фирма, всяка от тях със своите потребители/лица за контакт.

Всяка валута, автоматично показване и във Вашата национална валута

Този, който е публикувал обявата, е показал цена в друга валута? Cargopedia ще покаже и съответната цена в EUR (или националната валута на Вашата страна), според курса за деня.

Калкулатор за разстояние и цена, Ограничения на движението в Европа, Цени на горивото в Европа

Cargopedia e единственият сайт, който показва ежедневните разходи за дизелово гориво, бензин и GPL в повечето европейски страни и ограниченията за движение на камиони. Cargopedia има, също така, много полезна функция за изчисляване на разстоянието и цената на един маршрут въз основа на средния разход на гориво.

Публикувайте колкото обяви желаете, безплатно!

Регистрация и публикуване на обяви в Cargopedia са безплатни! С абонамента Free имате достъп до всички основни функции на сайта. Ако желаете повече функционалности, по всяко време можете да направите ъпгрейд към абонамента Standard или Premium.